Lad os stå for maden til dine arrangementer

Hvis du skal holde fest eller andre store arrangementer, så står vi klar til at hjælpe med maden. Vi tilbyder catering til hele Lolland Falster og Sjælland, og vi har især kunder fra vores nærområde ved Nykøbing Falster.

Ved Mindbjergs tilbyder vi mange former for catering, så maden kan tilpasses dit specifikke arrangement. Vi kan levere mad til både helt små og store events.

Vi tilbyder alt fra buffet til grillfest

Vores mad er altid lavet af friske, danske råvarer i den bedste danske tradition.

Hvis du vælger vores buffet, så kan du selv være med til at vælge mellem tre forskellige størrelser og et bredt udvalg af retter. Har du særlige ønsker til andre retter eller sammensætninger i din buffet, så er vi altid fleksible og med på at skabe den buffet, som du ønsker.

Vores catering af grill kan se ud på mange måder. Vi kan levere forret, hovedret eller natmad med pølser og andet godt. Vi serverer for eksempel helstegt pattegris og andet lækkert kød, og vi kan også tilbyde vegetariske og veganske alternativer, så alle gæster spiser godt.

Kontakt os for at høre mere om catering

Hvis du har spørgsmål til vores catering, eller du ønsker at bestille mad, så kontakt os allerede i dag på e-mail eller telefon. Vi ser frem til at høre fra dig!